Close

Wrapit-up On Your Face

On Your Face mondkapjes zijn gemaakt van 100% katoenen reststoffen.

Zo hebben we stoffen die niet helemaal recht op de draad zijn geprint of laatste stukjes op de rol van groothandels. Ook hebben we de hand kunnen leggen op een mooie partij katoen die de Universiteit van Utrecht normaal gesproken weggooit.

Onze mondkapjes zijn geschikt voor de maatregelen die per 1 juni 2020 ingaan. Herbruikbaar, beschikbaar in drie verschillende maten en wasbaar (met wasmiddel) op 60 graden Celcius.

Hoe zet ik het masker veilig op?

Voordat je het masker uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed te wassen. Haal het masker uit de verpakking en zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt. Zet het masker over je mond en neus en bevestig de elastieken achter je oor.
Pas de elastieken aan en zorg ervoor dat je een “seal” krijgt rondom je gehele zicht (en er dus geen ruimte is). Druk de metalen strip bij de neus aan om zo het masker goed af te sluiten. Test of het masker goed is afgesloten door 3 keer hard uit te ademen in het mondkapje. Als je lucht bij je neus weg voelt glippen kun je de neusstrip aanpassen en kijken of het beter is afgesloten. Raak zo min mogelijk het kapje aan tijdens het dragen.

Hoe verwijder ik het maskerveilig van mijn gezicht?

Om het masker te verwijderen moet je ervoor zorgen om niet het masker aan te raken. Deze kan namelijk besmet zijn. Raak alleen de elastieken aan en verwijder het masker ook door alleen de elastieken van je hoofd te halen. Wanneer het masker van je hoofd is verwijderd, moet je deze op een daarvoor aangewezen plek leggen. Bijvoorbeeld op een vuilniszak naast de deur, waar je het masker verder ook niet aan raakt.

Hoe gebruik je het filter

Deze mondkapjes zijn bedoeld om zonder filter te gebruiken. Er is dus geen apart vakje voor. Mocht je toch in een situatie komen dat je liever een filter gebruikt, plaats dan het bijgeleverde filter tussen je gezicht en het mondkapje. Een stukje keukenpapier i.p.v. het filter geeft ook meer veiligheid.Wrapit-up

Whatsapp

Wrapit-up.nl link

Instagram

Wrapit-upMade in The Netherlands

| Privacybeleid |

Copyright © 2021 - Wrapit-up Bees & Vegan