Close
 

Waarvan is het gemaakt?

Wrapit-up is gemaakt van katoenen reststoffen. Zo hebben we stoffen die niet helemaal recht op de draad zijn geprint of laatste stukjes op de rol van groothandels. We zijn we contant op zoek naar materiaal dat anders weggegooid wordt of niet meer gebruikt wordt voor haar oorspronkelijke doel Daarom is van de meeste patronen slechts beperkt voorraad . We verwerken alles met de hand in verband met de restmaterialen die we gebruiken. Deze zijn niet uniform zijn en kunnen daarom niet machinaal verwerkt worden.

 

Al onze stoffen worden vooraf gereinigd. Om Wrapit-up waterafstotend en antibacterieel te maken impregneren we de stoffen met bijenwas of plantaardige was in combinatie met jojoba olie en dennenhars.

 

Daarnaast is onze verpakking gemaakt van plantenafval en wordt met biologische inkt in Utrecht geprint en afgewerkt. We maken geen gebruik van lijm of plakband waarmee deze net als onze doeken volledig biologisch afbreekbaar is. In samenwerking met Mags Ilustrations is deze verpakking ook nog eens prachtig vorm gegeven.

Whatsapp

Wrapit-up.nl link

Instagram

Wrapit-upMade in The Netherlands

| Privacybeleid |

Copyright © 2022 - Wrapit-up Bees & Vegan